sommarfest

Det ha regnat HELA dagen idag och vi skulle ha sommarfest på jobbet. Alla föräldrar var där och lyssnade på barnen när dom sjöng sommarsånger i ösregnet. Men det var trevligt ändå! Fick lite avslutningspresenter av barnen också och jag blev så rörd, jag började nästan gråta. Hade inte alls förväntat mig något sånnt!! Dom är så söta! Efter festen gick nästan alla i personalen ner på August och ät lite god mat, väldigt mysigt! 

Men nu är jag sjukt trött så nu ska jag sova, ha det gött! Ciao

Passar på att lägga upp lite bildet från Kims skiva!











809

Ibland är det tur att bussresan hem till mig från stan är lång, den kan vara ganska mysig ibland... om man träffar rätt människor på bussen..

Miss Koh Chang!

Jag saknar mitt älskade Koh Chang så sjukt mycket, maten, sällskapet och speciellt dykningen! Det är det underbaraste jag har gjort i hela mitt liv, jag fattar inte att jag tvekade på att ta dykcert. Jag sa att jag aldrig skulle ta det, men när jag kom till dykshoppen vart jag ganska lättövertalad eftersom dykinstruktören var så jäkla snygg! HAHA! Ååh gud vad jag saknar hela gänget på shoppen men jag kanske får träffa dom i vinter igen! Hoppas!!

Ha det gött! Ciao!











Wohoo"

Min kära vän och arbetskamrat Michaela har skaffat en blogg! Kolla in den: http://mickansliv.blogg.se/  !!!



Ojojoj

Imorgon är en stressig dag så jag kommer inte hinna skriva något. Först ska jag till min talpedagog som jag går till varje onsdag så att jag ska få slippa vara hes hela tiden. Sedan ska jag jobba till 16.30, efter det ditekt in till min kusin Annika som fyller 23 år imorgon, sen snabbt hem och byta om och sen är det Kims skiva! Shit asså inte en lugn stund imorgon. 

Aja får se om jag hinner skriva imorgon! Ra tree sa was!

Love Nelly

Hittade så jäkla snygga skor på nelly.com, vill ha alla. Men fastnade speciellt för dom här!





Längre helger?

Asså jag är så sjukt trött, även fast det precis har varit helg och jag inte har gjort någonting alls förutom att slappa! Jag tycker att man ska lägga till en dag i veckan så att det blir 8 dagar istället för 7 dagar och extradagen skulle vara en helgdag! Så att man hinner sova ut på riktigt. Skulle inte det vara bra? 

Nej nu måste jag gå och lägga mig så att jag kan få sova ut lite innan jag ska upp och jobba imorgon! Ha det bra! Ciao




Back in the days

Idag har jag varit på konfirmation, det var min kusins dotter Emelie som konfimerade sig. Tiden går så fort, jag kommer ju ihåg när hon var en liten skit som låg i vagnen! Usch man börjar bli gammal, haha! 

Jag hittade en bild på min kusin Petras kylskåp, det var på hennes konfirmation. Petra var 15 år, Mikael min andra kusin var 9 år och jag var ett år. Riktigt bra bild på oss!  

Nej nu måste jag sova, är helt död och ska upp tidigt imorgon! Ha det bra, Ciao!


Mikael, Petra och Jag

Rumpan är hemma!!

Min älskade Sara Brodin har kommit hem!! Hon kom hem igår, så kul. Ska träffa henne ikväll och snacka massa och sedan är det skiva som gäller för oss. Det är några Linnéklasser som har skiva bla mickis och joels klass. Kommer bli riktigt skojj tror jag! Dock har dom tema lila, det är ju ganska jobbigt eftersom jag inte användet lila. Men jag får väl ta lila armband eller något sånnt! Igår var jag också på skiva tillsammans med frican, det var sara och martinas klass som som hade skiva då. Grymt kul kväll asså, jag träffade massa gamla klasskompisar och webban som jag inte har träffat på evigheter, kul kul. Nej nu måste jag hoppa in i duschen innan min sara kommer.

Hare gött!


Back in the days!

Kan det bli bättre!

Nej, jag tror inte det! Jag ligger ute på altanen och solar, lyssnar på musik och äter underbara jordgubbar. Den enda som man skulle kunna tänka sig sakna är en ananas- eller citron-shake. Muuums!! 


Skulle inte sitta fel!

RSS 2.0