Sjuuukt!!!


Den här hajen har blivit biten av en annan haj, den är nästan av på mitten! Hajen på bilden är hela 3 meter lång och den andra är ca 6 METER LÅNG!!!! Så sjukt stor! Det här hände utanför Australien, jag kommer aldrig våga dyka där, dom där bjässarna skulle ju kunna sluka mig hel! Läskigt värre!
Hela artikeln hittar ni här http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6027136.ab

SIRIUS!!

Sirius vann med 6-4!!! :D Så jäkla bäst!

Jag behöver sol och värme!

Jag har varit sjuk sen i lördags, så tråkigt. Jag tror att det är det här vädret som gör att jag blir sjuk hela tiden! Jag skulle behöva komma utomlands känner jag. Har ju tänkt åka ner och hälsa på min kära vän Tintin som bor nere i Spanien för tillfället. Så jag ska försöka komma iväg i november tänkte jag, skulle vara riktigt jäkla skönt!

Just nu sitter jag och kollar på innebandy, Sirius-Täby. Min kusin Mikael står i mål i Sirius så jag håller på dom. Dom har gjort en riktigt bra match hittills, just nu står det 5-3 till Sirius! Så håll ut det sist nu då!!!! Eftersom jag själv har varit domare så borde jag inte klaga men, domaren har varit helt jävla sämst!

Stressad!

Inget jobb idag, men det kommer bli fullt upp ändå! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag och mamma åka till Arlanda och hämta pappa som kommer hem från USA. När vi har hämtat honom åker vi direkt in till farmor och farfar, farfar fyller år så vi ska fira honom. Sen blir det hem och försöka hinna käka något och sen blir det PARTY!! Nej nu måste jag skynda mig, ha det gött! CIAO!
En gammal bild från Fricans student. Jag, Martina, Erik, Marcus & Sara

Trööött!!

Har total bloggtorka så jag lägger bara upp några bilder.
Tintin & Jag på Niclas 20årsfest
Julia & Tintin på Niclas 20årsfest
Födelsedagsbarnet själv, Niclas
Tintins avskedsfest
Tintins avskedsfest, Tintin & Louise
Tintins avskedsfest, Felinda & Louise
Tintins avskedsfest
Tintins avskedsfest, Kajsa & Carro
Tintins avskedsfest, Erik
Tintins avskedsfest, Andrea
Tintins avskedsfest, Tintin & Nisse
Nu ska jag ut med min hund, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon bra film! Sov gott och ha det bra!
Ciao

Yes!

Har varit en riktigt hård vecka på jobbet! Men det är så kul! Ikväll har det varit personalfest med singstar och guitarhero, riktigt trevligt. Men det blev en ganska tidig kväll, måste ju ladda inför matchen imorgon Danmark-Sverige. Så imorgon blir det fotbollskväll hemma hos en killpolare, hoppas att Sverige vinner så man har något att kolla på i VM!
Nej nu ska jag sova! Hoppas att ni har haft en bra kväll! Puss

RSS 2.0