Kenny Begins!

Det har varit en riktigt kul helg faktiskt! I fredags var jag michaela och frican hemma hos michaela och tor det lugnt och kollade finalen på Let´s dance, jag tyckte dock att Laila skulle vinna men Magnus var ju också bra. I lördags drog Frican, jag, Mickis, Michaela, Jojjo och Sara på Kenny Begins, asså så jävla rolig film, vi satt och asgarvade heeeela filmen!! Lätt värd att se igen! Sen träffade vi min bror och han polare Niklas och gick till Firman, lite trångt men mysigt ställe. Sen drog jag, sara, frican och michaela vidare till Etage, där blev vi inte så långvariga eftersom dom tyvärr stängde en timme tidigare. Asså jag fattar inte grejjen med att ställa om klockan, man blir ju bara förvirrad av det!

I söndags var jag gaaanska bakis asså, men jag kom ändå upp ur sängen och klarade av att palla mig till stan där jag, frican och michaela käkade sushi/kina. Grymt gott! Men nu måste jag dra!

Ha det fint, Ciao!

  muuuums!
 grymt bra film!
 niklas,emil,sara,frican
 niklas,jag
 sara,frican,michaela 
 niklas,jag
 shiiit vad vi är lika?! (eller inte)  riktigt lyckad bild flickor!


Parlamentet imorgon!

Imorgon ska jag och Frican på inspelningen för att avsnitt av Parlamentet, pappa hade fixat 2 biljetter till oss, kommer bli skitkul!! Tyvärr vet jag inte vilka det är som ska vara med, men det spelar nog inte så stor roll, jag skrattar alltid när jag kollar på det vilka som än är med. Nu ska jag ut på promenad med min lilla hund!



Men vi hörs imorgon innan jag drar iväg!

Torsdag

Jag har inte hunnit sitta vid datan på evigheter och det hinner jag inte idag heller egentligen så det blir ett kort inlägg. Helgen var lugn. I fredags var jag på Gränby Centrum med Frican och Ida, kikade lite i affärer och fikade, riktgt mysigt. Hittade en jättefin klänning på vila som inhandlades. Var hos Maria på kvällen och kollade på film och drack lite vin. Lördagen var lugn även den med mys hemma hos Michaela med Ida och Frican. I övrigt har jag inte så mycket att berätta om veckan, har hjälpt Fredrica med hennes blogg så nu får vi se om hon kommer igång att blogga! 
Nu måste jag kila, får se om jag hinner skriva något mer idag lite senare.
Ha det kanon! 


Klänning från vila

Onsdag

Oj oj, nu har jag inte skrivit på länge, illa av mig! Vad har hänt på senaste tiden då? JO, i fredags var jag ut med Sara,  jag var dock inte på så bra humör men det var trevligt ändå! Vi satt på terassen hela kvällen och tog det lugnt bara, träffade massa kompisar som jag inte träffat på evigheter och träffade lite nytt trevligt folk. Men det blev nog lite för mycke dricka den kvällen för min del för på lördagen när jag vaknade var jag gyrmt bakis, kändes som att hela sängen gungade.Usch, usch! Så lördagskvällen blev lugn, kollade på Melodifestivalen med Sarah och Frican, MYS!  I veckan har jag jobbat och tränat bara. Men idag var jag ledig så då passade jag på att hänga med Frican till hennes salong, eftersom jag ska vara långhårsmodell på hennes gesällprov i maj. Hon provade massa roliga frisyrer på mig, riktigt kul! Nu ska jag kolla på Grey´s Anatomy. 

Ha det fint! CIAO!

 

 


Wohoo!

Det blir utgång ikväll, med sara norlin sjukt kul!!! det var så länge sen vi träffades!  Är så jäkla taggad asså! tar med kameran så får jag hoppas att jag kommer ihåg att använda den! Hörs! Puss!!


Sara Norlin <3

Fredag!!!

Vad hander ikväll då?! Jag har ingen aning faktiskt, utgång eller till sarah eller till moa kanske! Jag är sjukt festsugen faktiskt så det skulle vara kul att gå ut. Men jag får se vad som händer. Nu ska jag käka, ha det bra!

Ciao


Muums!

Som sagt.

Hittade skönaste citatet i en av mina drinkböcker, det är sångaren/skådespelaren Dean Martin som har sagt dessa visdomsord: "Man är inte full om man kan ligga på golvet utan att hålla i sig". Haha, riktigt bra citat asså! Jag håller med honom till 100% ! 


Dean Martin, mannen med visdomsorden.

GA

Shit asså, kan inte sova och jag ska upp sjukt tidigt imorgon och uträtta massa ärenden! Jobbigt! Men men vad ska man göra. 

Jag har blivit helt besatt av Grey´s Anatomy, riktigt bra serie det där! Och det finns ju några riktiga hunkar i den, det är ju ett stort plus. Speciellt en av dom, "Dr Alex Karev" grymt sexig kille asså. Mina närmaste polare ni vet ju att jag har en viss svaghet för badboys och han är en riktig badboy. Mums, man skulle ju inte tacka nej till honom direkt! 

Nej nu måste jag försöka sova! Ciao!


HUNK!

palla!!!!

Varför kan människor inte bara vara sig själva hela tiden? Att vara en person när man är med sina polare och sen en helt annan när man är ensamma, vad är grejen med det lixom. Det finns vissa människor som man tror att man känner, sen visar dom en helt annan sida av sig och då blir man grymt besviken. Jag fattar inte hur man orkar, är det inte lättare att bara vara sig själv?

Onsdag!

Har nyss kommit in efter en promenad med min lilla hund. Har inte mycket att skriva idag faktiskt, har bara tagit det lugnt. Skulle ha tränat innebandy ikväll egentligen men jag är så jäkla förkyld så jag skippade det ikväll. Har precis pratat med min syster maria som kom hem från kanarieöarna för ett par dagar sen, jag har inte träffat henne på evigheter käns det som så det var kul att prata med henne! Vi ska träffas i helgen så det ska bli skönt! Nej nu ska jag duscha och lägga mig och kolla på film.

Sov gott! 

 
Syster! 

Måndag

Idag har jag rensat min klädkammare, tog hela dagen! Tråkigt var det men det var på tiden kan man lugnt säga! Nu kan man faktiskt se golvet där inne igen! Kvällen blir lugn, har precis gjort pizza med min bror och nu ska vi sätta oss och kolla på Grey´s Anatomy. 
Vill bara passa på att säga grattis till Joakim Mattsson som fyller år idag! Grattis, grattis!

Nu ska jag käka, ha det bra!

Söndag.

Söndagar är nog den värsta dagen på hela veckan! Man är alltid seg, vare sig man är bakis eller inte. Idag har jag varit på innebandy, kollade på Funbo mot Storvreta. Matchen slutade 7-4 till Storvreta, ganska tråkig match! Synd att Funbo förlorade också!

Nej nu ska jag kolla på film, det blir antingen Twilight eller Pineapple Express! Båda två är riktigt bra, så det blir ett svårt val.

Ha en trevlig kväll!

   

Vilken är bäst?

Sushikväll med flickorna

Gårdagen var riktigt mysig faktiskt. Kvällen började med hemgjord sushi och vin tillsammans med Michaela, Ida och Fredrica. GRYMT GOTT! Mycket godare än den man köper hem från restaurang. Alla förutom jag var jattetrötta och som vanligt var jag sjukt sugen på att gå ut och klubba lite. Så jag lämnade mina tröttisar och åkte in till stan för att möta upp  Moa, Jennie, Madde och några till. Väl inne så bestämde vi oss för att först dra till redroom en stund, ta några öl och ta det lite lugnt. Sedan blev det en sväng till people, men det var riktigt dåligt drag så vi kunde lika bra ha varit kvar på redroom, där det hade varit mycket trevligare. 

Idag då, jag vaknade med en hemsk huvudvärk. Det blev nog lite för mycket dricka igår även fast det inte kändes så när jag gick och läg mig. Så idag har jag bara tagit det lugnt. Jag har bara varit och firat min lilla prinsessa Hedvig som fylde 3 år. Av mig fick hon en käpphäst, som hon älskade och en liten klänning och ett par leggings. 

Kvällen har varit lugnt, har suttit och myst med J och kollat på Melodifestivalen. Det blir nog en ganska tidig sänggång ikväll, har varit väligt sliten den senaste tiden. 

Ha det bra! 



Bland det godaste som finns!

Helg!

Är ledig från jobbet imorgon, grymt skönt med långhelg! Imorgon då, antingen så blir det utgång med min vän Moa och några polare till henne. Eller så blir det en lugnt kväll framför tv.n bara. Är riktigt sugen på att gå ut men har dock inte så mycke pengar att leva på den här månaden! Men man kan ju alltid gå ut och ta några öl bara, skulle vara nice det med. Aja får se imorgon hur det blir! Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film. 

Lägger upp några bilder från 2 veckor sen, kul men spårat krök hemma hos mig!

Hörs imorgon,



    

    
   
    


Ciao!!

RSS 2.0