Julkänslor!

Just nu sitter jag under en filt i soffan, lyssnar på julmusik och tittar ut på snön som faller, såå mysigt! Nu är det bara 5 dagar kvar till julafton och jag börjar känna mig väldigt stressad eftersom jag inte har köpt en enda julklapp! Usch, jag får väl kanske ta mig i kragen och åka in till stan imorgon och shoppa lite, måste ju även hitta en nyårsklänning och något som jag kan ha på mig på julafton.. Stress! Men det löser sig säkert! Hakuna matata, haha!

God Jul och Gott Nytt år om vi inte hörs innan!









Aaaaajjjjj!

Idag har jag tagit "baconsprutan", jag har redan fått sjukt ont i min arm och det var bara någre timmar sen det var jag tog skiten! Hoppas att jag mår bra imorgon eftersom jag ska stänga på jobbet!!
Nu är det bara 2 dagar kvar tills Tintin kommer hem! Yeees!

Onsdag!

Fick precis veta att min bästa Tintin kommer hem om precis en vecka!!! Jag har saknat henne så jäkla mycket så jag är jätteglad att hon kommer hem :D
Alla mina vänner ska ut ikväll, det är premiär på VIP, men eftersom jag jobbar imorgon så måste jag skippa det. Men det kommer fler kvällar! Så för mig blir det onsdagsmys framför tvn med rocky road-glass och naturgodis :) Mums!
Ha det gött
Jag och älsklingen i somras

RSS 2.0