Valborg imorgon!

Valborg i Uppsala är nästan den roligaste dagen på hela året! Hela Uppsala är ute på stan, sitter i stadsparken eller på bryggan och äter lite jordgubbar och dricker cider, öl, champagne eller något liknande och kanske kollar på forsränningen.
Men så blir inte min valborg! Nej, jag ska jobba! Men så får det bli, jag får ju cash iaf och så får jag ju träffa alla barnen!
Men på kvällen blir det grillning hos Simon, trevligt, trevligt! Sen får vi se om det blir utgång eller vad det blir! 
Hoppas att det blir bra väder imorgon iaf! Ha det bra! Ciao


Valborg 08, känns som en evighet sen!

Mys

Ikväll är det mys framför tvn som gäller, först roomservice, sen Grey´s Anatomy och till sist Fråga Olle. Skönt, skönt!! Sen blir det jobb tidigt imorgon bitti. Hörs imorgon!


Innebandy

Jag har spelat innebandy i nästan hela mitt liv, men i höstas tappade jag motivationen helt så nu har jag haft uppehåll i snart 9 månader! I april förra året var jag och resten av laget som jag spelade i (Funbo) till London och spelade mot 2 Engelska lag och för några dagar sen så hörde en av mina gamla lagkompisar av sig till mig och berättade att ett av dom lagen skulle komma hit och spela mot oss. Hon undrade om jag ville vara med och spela, jag sa självklart JA! Så på lördag är det innebandy som gäller! Sen blir det party med hela gänget på kvällen. Kommer bli så grymt kul att få träffa alla igen! Woho, längtar tills på lördag!! :D


Nästan hela stjärnlaget!


Nice shoes!

MÅSTE HA!!

McN

Kan inte bli bättre!

I <3 Sol!

Ligger ute på altanen och solar och det bara bränner på hela kroppen, så UNDERBART! 


 Vänersborg förra sommaren, mysigt!!

Rumpan

Nu har Sara " Sarutt, Lilla Lady, Rumpan" Brodin varit borta i 35 dagar, sjukt länge! Men det är ju dock "bara" 33 dagar kvar till hon kommer hem nu. Saknar henne som fan! För er som inte vet det så är Sara i Vietnam och volenrärar med tre andra kompisar. I 2 månader ska dom vara borta.

Ni kan ju kolla in deras blogg http://godmorgonvietnam.blogg.se/ 

  
Skynda dig hem! 

Yes!

Våren är här! Så jäkla härligt, va har varit ute i princip hela dagen idag på jobber och solen bara brände i ansiktet. Såå skönt! Jag hoppas att det är så här underbart väder imorgon också eftersom jag är ledig, det skulle vara så skönt att bara sitta på altanen och ta det lugnt i solskenet!!


RSS 2.0